Richard-working_edited.jpg
“Herken wat authentiek is, begrijp waarom dat telt en durf het te zijn.”

-Real You Academy

Individuele sessies

Alle oefeningen en aandacht afgestemd op jou

Wie oefent met het ervaren van ongemak, zal merken dat emoties bij sommige situaties al snel niet meer oncomfortabel zijn terwijl er bij andere situaties weinig verandering lijkt te zijn.

 

Je kunt ze wel aan blijven gaan, bijvoorbeeld wanneer je zenuwachtig blijft voor presenteren. Het kan echter betekenen dat iets niet bij je past en dat je juist het discomfort vermijdt dat komt kijken bij het onderkennen daarvan.

 

Individuele sessies zijn zowel voor mensen die de workshop hebben gevolgd als voor mensen die liever direct één-op-één werken. In een sessie komen de volgende onderdelen aan bod:

  • oefening in het confronteren van discomfort (zoals in de workshop, maar dan zonder anderen)

  • bespreking van praktijksituaties

  • vergroten van zelfinzicht

 

Het laatste punt heeft betrekking op het helder maken van jouw filosofische vertrekpunt in het leven. Dat helpt je namelijk om te bepalen of het bij jou past om verder te gaan met deze oefeningen zodra je er de grote stap mee hebt gezet waardoor je je vrijheid meteen vergroot. Dat duurt meestal namelijk niet zo lang en er zijn vanaf dat punt twee paden. We vinden uit welke dat zijn en welke van de twee bij jou past. 

Met%20Jamie_edited.jpg

Over de sessies

Locatie:

Rotterdam of online. Overige opties op aanvraag.

Tijdsduur:

1,5 uur + samenvatting per mail

Prijs:

€120,-

Begeleiding:

Richard van der Linde

"Ik voel me totaal anders. Nu weet ik dat ik voortaan eerlijk kan zijn naar iedereen die ik tegenkom, omdat ik voor geen enkel gevoel dat kan ontstaan meer bang ben. Dit voelt als de ultieme bevrijding."
-Mattheo